4 db. csirkecomb
30-40 dkg sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
6 ek. hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu
2 dl.húsleves,vagy fél leveskocka,2 dl.víz
1 tk. rozmaring
1 dl. fehérbor
só
bors
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük, a felhevített olajon megforgatjuk, majd megpirítjuk.
Hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, a felaprított sárgarépát, a bort, a rozmaringot, a húslevet és puhára pároljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.