Hozzávalók:
1 nagyobb csirkemellfilé
12 db baconszalonnacsík
5 dkg vaj
1 kk.őrölt rozmaring
1 kis üveg gomba
1 dl fehérbor
só,bors
Elkészítés:
A csirkemelleket 12 darabra vágom és egyenként baconba tekerem,majd az olvasztott forró vajon,körbeforgatva pirosra sütöm.
Sóval enyhén megszórom,borsozom, hozzáadom a rozmaringot és a bort,majd lefedve 20 percig párolom,ha elfőné a levét,vízzel pótolom.
Az idő leteltével hozzáadom a gombát is és ezzel még 10 percig párolom.
Ízlésünk szerint tálaljuk,rizzsel,
petrezselymes burgonyával.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás:régi családi recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.