Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Borsó leves!

felvitel dátuma: 2014-03-11 21:51:54       mai nézettség: 1       nézettség: 7082
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg borsó

15 dkg apró vegyes zöldség

1 kis fakanál

2 l víz

3 evk cukor

15 dkg csirke aprólék

1,5 dl étolaj

1 evk liszt

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

 a három literes lábasba étolajat melegítünk,és a zöldséget a borsóval együtt jól meg pároljuk,és tesszünk lisztettt és össze keverjük,és felöntjük vízzel,és hozzá adjuk a néhány csontos csirke aprólékot,és a sót,amikor meg főtt,akkor hozzá adjuk a cukrott,és kicsit össze forraljuk,és kész,a csontos aprólékot vegyük ki ,és így tállaljuk a borsó levest.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Hornyák Gyuri 2014 április 15

Én imádom a borsót és nagyon ízlett.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.