Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Borsófőzelék, fasírttal

felvitel dátuma: 2015-03-23 20:39:32       mai nézettség: 1       nézettség: 2593
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:


1/2 kg  mélyhűtött borsó
1 ek. zsír, vagy 2 ek. olaj
1 púpozott ek. liszt
2-3   dl tej
, cukor
.

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A borsót egy kevés sóval megfőzőm. Nem kell nagyon szétfőzni, a fagyasztott termékek pár perc alatt megpuhulnak. Egy lábasban felforrósítom a zsírt (olajat), hozzáteszem  a lisztet, világosra pirítom, majd ráöntöm a borsót  a levével együtt. Hozzáöntök annyi tejet, hogy főzelék sűrűségű  legyen, sózom és kevés cukrot is teszek bele. Jól összeforralom,  a maradék fasírttal tálalom. De nagyon finom tükörtojással is.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.