Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Borsófözelék párolt csirkemellel!

felvitel dátuma: 2012-10-06 19:26:05       mai nézettség: 1       nézettség: 3196
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

 

-50 dkg borsó
-1 kics fej hagyma
 -1nagy kanál liszt
-ételizesitő
-bors
-kevés olaj
-petrezselyemzöld
-tej
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A hagymát az olajon megdinsztelem beleteszem a borsót felöntöm vizzel és puhára főzöm.Befüszerezem,a lisztből a tejjel eresztéket csinálok és ráöntöm a borsóra folyamatosan kavargatom ne égjen oda:)

Párolt csirkemellel tálaltam és salátával:)

Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Poós Istvánné 2013 március 04

Egészségünk védelmében sok ilyen receptre van szükségünk. Főleg kisgyermekesek figyelmébe ajánlom a díszítést! Szuper!

10/10 SZÁSZ ÉVA 2013 március 04

Köszönöm szépen !

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.