Megföztem, nekem és családomnak izlett.Próbáljátok ki! Kerestem olyan borsóleves receptet amibe nem kell zöldség és megtaláltam.Trmészetesen zölséggel is szeretem.
A megtisztított zöldborsót nem kell megfőzni, csak vágott zöldpetrezselyemmel zsírban megpárolni, egy kevés liszttel meghinteni, és a szükséges mennyiségű csont lével vagy vízzel felereszteni, majd felforralni. Ízlés szerint sózzuk, esetleg cukorral ízesítjük.
A zsírból és 5 dkg lisztből rántást készítünk, apróra vágott zöld petrezselymet teszünk bele, egy kevés hideg vízzel feleresztjük, a levesbe keverjük és 10 percig forraljuk.
A tojásból és a megmaradt lisztből tésztát gyúrunk, csipetkét szaggatunk és a levesbe főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.