A vajat beleteszem a 2,5 l-es Mirage Főzőedénybe. A hagymát megpucolom a TW Új Generációs Előkészítő Késsel, négyfelé vágom és beleteszem a Turbó Aprítóba. Pár húzással szép apróra vágom. A felaprított hagymát ráteszem az edényben levő vajra.
A TW Vízszintes Pengéjű Zöldséghámozóval megpucolom a répát és a petrezselyem gyökeret, majd a Konyhaművész Szeletelővel szép vékony karikákra szelem. Ezeket szintén beleteszem az edénybe.
Ráteszem a fedőt a fazékra és felteszem a tűzhelyre és lassú tűzön vagy kis fokozaton megpárolom a hagymát és a zöldségeket. Mikor majdnem puhára párolódtak a zöldségek, hozzáadom a mirelit borsót, összekeverem és fedő alatt együtt párolom tovább. Természetesen közben többször megkeverem a zöldségeket.
Kb. 20 perc után megfűszerezem, és felengedem 2 liter vízzel és készre főzöm a levest.
Mikor finom puha az összes zöldség és a borsó, belefőzöm a levesbe a házi tarhonyát.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.