Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / natúr olajban, zsírban, vajban » Borsos,mustáros sertésborda

felvitel dátuma: 2012-02-04 15:32:44       mai nézettség: 2       nézettség: 3771
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagy vagy 8 kisebb szelet sertéskaraj

2-3 ek.mustár

őrölt fekete bors

grill fűszer

zsír a sütéshez

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk megszórjuk borssal, grillfűszerrel és vékonyan megkenjük mustárral mindkét oldalát.Egy órára hűtőbe tesszük.

Elkészítés:A hússzeleteket kevés zsíron szép pirosra sütjük.Főtt-sült burgonyát készítettem mellé.

étvágyat kívánok!!:)

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 tothneevi 2012 február 04

Pazar!

0/10 anna51 2012 február 04

Finom, gyonyoru a tálalás, mint mindig!

0/10 kautz1009 2012 február 04

Köszi!!:))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.