Hasonlóan készítem én is, csak mikor megsült, a tetejét megkenem fokhagymás tejföllel, és reszelt sajttal meghintem. Valóban nagyon finom étel! :)
Hasonlóan készítem én is, csak mikor megsült, a tetejét megkenem fokhagymás tejföllel, és reszelt sajttal meghintem. Valóban nagyon finom étel! :)
Jól néz ki. De én mindig attól félek, hogy nem sül meg rendesen a hús. Csirkével szeretném. A sertésről fura módon már kezdünk leszokni. De nem ez a lényeg, hanem hogy nem kell elősütni natúr állapotban?
Kedves Éva! Csináld nyugodtan csirkéből. Az gyorsabban átsül, biztosabb a végeredmény. így lehet vastagabb lyukú reszelőt is használni a krumplihoz. attól még borzasabb lesz. Kedves Rozália! Van, aki még sajtot is reszel rá. Mindenhogy finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.