Bár nem nagyon szeretem a karajt, nekem nagyon száraz, de így bizonyára nem az. Kipróbálom biztosan,nagyon tetszik!
8 db kisebb vagy 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
3 dl tej
1 db chili paprika vagy chili por
3-4 gerezd fokhagyma
só
őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.A chili paprikát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.Sajnos nem volt friss chilim így füstölt chiliport használtam.A hússzeleteket egy tálba tesszük,rászórjuk a paprikát és a fokhagymát.Ráöntjük a tejet és legalább egy órára /de inkább egy napra/ a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A karaj szeleteket lecsepegtetjük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban kisütjük.Petrezselymes burgonyát készítettem hozzá de más körettel is finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Bár nem nagyon szeretem a karajt, nekem nagyon száraz, de így bizonyára nem az. Kipróbálom biztosan,nagyon tetszik!
Köszi szépen!Megéri kipróbálni,finom és porhanyós lesz a hús a tejtől.
Nagyon jó. Rántott szeletnél még nem jutott eszembe ez az előkészítési mód. Ki fogom próbálni!
Finom lehet! Nálunk viszont kedvenc a karaj!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.