- 1 db sertés csukapecsenye
- 15 dkg füstölt mangalicaszalonna
- 20 dkg zöldborsó
- 2 cikk fokhagyma
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
- 1 teáskanál delikát
- 1 teáskanál pirospaprika
A csukapecsenyét csíkokra vágjuk, a fűszereket összekeverjük, amelyben egy éjszakán a hűtőben pácoljuk a húst.
A szalonnát kockákra vágjuk, kipirítjuk, kivesszük a zsírból. A zsiradékhoz hozzáadjuk a fűszeres húst, kevés vízzel felöntjük. Félfővésben hozzáadjuk a zöldborsót. Mikor minden megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a ropogós szalonnát.
Sült krumplival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.