Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Krumplis egytálak » Brassói előpárolt húsiból

felvitel dátuma: 2015-10-08 09:58:37       mai nézettség: 1       nézettség: 3181
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók: 3 szelet előfözött tarjám volt itthon,4db nagyobb burgonya kockára vágva, 4 gerizd fokhagyma, 1 db lilahagyma, , 1 evőkanál ajvár (amit előbb készítettem), 10 dk füstőlt mangalica szalonna

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A szalonnát pici kockára vágtam, megsütőttem, (fehéredésig), hozzáadtam a szintén apróra vágott lilahagymát és összedinszteltem, majd rá a felkockázott előfőzött sertéstarját, pár perc kevergetés, és a fokhagyma is hozzá került sóztam és hozzákevertem az előzőleg nagyon kevés olajban megsütött kockára vágott burgonyát.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.