Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / hideg recept ( tálaláskor ) » Brokkoli krémleves pirított mandulával

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:13:27       mai nézettség: 2       nézettség: 3464
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

brokkoli: 40 dkg
margarin (vaj): 15 dkg
liszt: 10 dkg
fehérbors: csipetnyi
só: csipetnyi
konyak: 1 dl
tojás: 2 db
tejszín: 2 dl
mandula: 10 dkg
citromlé: 1 kávéskanál

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A brokkolit rózsákra szétszedjük, majd megmossuk, a megolvasztatott margarinon pirítjuk.
Liszttel megszórjuk. Felengedjük tejszínnel és kevés vízzel, utána átpaszírozzuk finom lyukú szűrőn.
Ezután tejszínnel és tojás sárgájával dúsítjuk. Néhány csepp citromlével ízesítjük.
Leforrázott, tisztított és vajon pirított mandulával megszórjuk, és tálalás előtt konyakkal ízesítjük.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.