csirkemell filé 0,60 kg
brokkoli 0,30 kg
burgonya 0.20 kg
fehérbor 0,05 l
tejszín 0,20 l
rizs 0,20 kg
étolaj a sütéshez
só ízlés szerint
őrölt szerecsendió ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
zeller zöldje 1 csomo
vöröshagyma 1 db közepes fej
idény zöldség a díszítéshez
Vöröshagymát apróra daraboljuk, majd üvegesre pirítjuk a csirkemell filét csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a pirított hagymához, fűszerezzük, zeller zöldjét apróra vágva hozzáadjuk, majd az előfőzött brokkolit helyezzük hozzá keverés közben.
Ráöntjük a tejszint, és a fehérbort, majd készre pároljuk.
Rizst puhára pároljuk, majd egy pohárba nyomjuk, és óvatosan kipattintjuk.
Burgonyát megtisztítjuk és vékony szelezekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
Idény zöldséggel vagy aszalt gyümölccsel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.