Szokásod szerint gyonyoruséges és nagyon finom! Szeretem a toltott sajtot, ezt nem hagyom ki!
40 dkg trappista sajt
30 dkg brokkoli
10 dkg vaj
2 ek.finom liszt
2 dl tej
só
őrölt fehér bors
ételízesítő
Előkészítés: A brokkolit kevés vajon sóval, borssal, vegetával ízesítve puhára pároljuk. Villával összenyomkodjuk.
Elkészítés: A tejből, 5 dkg vajból és a lisztből besamelt főzünk. /vajas rántás, tejjel kiforralva/ A brokkolihoz adunk annyi besamelt, hogy kikeverve krémes állagú legyen. A sajtot mikróban megolvasztjuk, majd alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük a krémmel és felgöngyöljük, mint a bejglit. Szorosan alufóliába tekerjük és hűtőbe tesszük 1-2 órára szeletelés előtt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.