2 cs. főzőtasakos bulgur
1/2 db kaliforniai paprika felkockázva
1/2 citrom reszelt héja
2 szál petrezselyemzöld levele
pár szem koktélparadicsom
só,bors
1-2 ek.hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu/
A bulgurt 2 liter sós, forrásban lévő vízbe tesszük, kb.22-25 percig főzzük, majd szűrőbe téve lecsorgatjuk
Az olajat felhevítjük, /ne legyen túl forró/ majd beletesszük a felkockázott kaliforniai paprikát, csak éppen átforgatjuk, majd lezárjuk a gázt.
A bulgurt jénai tálba öntjük, beletesszük a paprikát, zöld levelet, a citrom reszelt héját, az apróra kockázott paradicsomot, borssal megszórjuk, összekeverjük és tetszés szerint tálaljuk.
Rántott hússal nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.