Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Köret étel recept » Burgonyafánkocskák

felvitel dátuma: 2012-01-22 09:05:17       mai nézettség: 1       nézettség: 2714
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg burgonya

20 dkg finom liszt

őrölt fekete bors

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A borgonyát megtisztítjuk,kockákra vágjuk,sós vízben puhára főzzük.

Elkészítés:A burgonyát leszűrjük,hagyjuk kihűlni utána áttörjük.Hozzáadjuk a sót,borsot és annyi lisztet hogy közepesen kemény tésztát kapjunk.A tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk és kézzel vagy szaggatóval fánkocskákat szaggatunk belőle majd forró olajban kisütjük.

Köretnek is finom de sajttal,fokhagymás tejföllel főételnek is finom!

étvágyat kívánok!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.