Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Köret étel recept » burgonyapüré palacsinta

felvitel dátuma: 2014-02-20 18:13:22       mai nézettség: 1       nézettség: 1749
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

megmaradt krumplipüré 300-450dkg

chedar sajt 15-25 dkg

póré hagyma 2-3 szál

tojás 1db

liszt

olaj

tejföl a tálaláshoz

Előkészületi idő: 10 perc


Elkészítés:

egy tálba keverjük össze a pürét  sajtot, hagymát, 2-3 evökanál lisztet majd a tojást is. Gyúrjuk össze majd formázzunk kisgolyókat a masszából, fontos,h  a massza könnyen formázható legyen. ez után a golyókat lapitsuk ki, forrósitsünk olajat serpenyöben és süssük aranybarnára 3-4 perc alatt. Az így kapott palacsintákat tejföllel tálaljuk.

arányok változnak a püré  mennyiségétöl...

massza ne legyen se tul híg se száraz

Szakács: Micka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.