Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( tojás ) étel receptek » Burgoyával,sajttosan fasírt.

felvitel dátuma: 2016-01-25 18:24:48       mai nézettség: 1       nézettség: 4705
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

2 burgonya

10 dkg reszelt sajt

1 tojás

3 csípet majorana

3 csípet bazslikom

2 csípet bors örölt

1 mokka kanál só.

3 gerezd fokhagyma

1 kisfej vöröshagyma

20 dkg liszt kb.

3 dl étolaj,a kisütéséhez

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Burgonyát le reszeljük a durvább reszelőn,ezután hozzá adjuk ,a sajtott,fokhagymát reszelve,vöröshagymát reszelve,a sót,a fűszereket,a tojást,és annyi lisztett hogy olyan legyen a záloga,mint a galuska tésztájé,a fórró étolajban,mind két oldalát kétszeresen át sütjük ,szép pirosra,és kész,nagyon finom,sült burgonyával,vagy burgonyapürével is!

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.