A tésztát sós vízben tedd fel főni. A bacont csíkozd fel, és az olívaolajon pirítsd meg. Add hozzá a fokhagymát, vöröshagyma krémet, majd a gombát és a felszeletelt paradicsomot. Fedő alatt párold puhára.
A tojás sárgáit keverd össze a főzőtejszínnel, a reszelt parmezánnal és egy kevés borssal, egy csipetnyi szerecsendióval. A tésztát szűrd le, és egy kevés főzőlével keverd el a szalonnával, úgy, hogy még tűzön van. Öntsd rá a tojásos keveréket, és rázogatva dolgozd el, de figyelj, hogy a tojás ne csomósodjon össze. Azonnal tálald még egy kis sajttal megszórva.
Öblítsd le egy pohár szobahőmérsékletű vörösborral.
Jó étvágyat kívánok !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.