Indulásától figyelem az oldalt - szakmámba vág. Az egész nagyon tetszik, de meg kell mondanom, hogy a te receptjeid a legkorszerűbbek! Gratula!
- 50 dkg csiperke gomba (apró)
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kis piros chili
- 1 ek friss citromlé
- 1 ek aprított petrezselyem zöld
- só
Előmelegítek egy 24 cm-es nyeles AMC serpenyőt az visiotherm első zöld jelzéséig.
Lehetőleg apró gombát veszek hozzá, de ha mégis nagyobbak a fejek, akkor nem szeletelem a megtisztított gombát, hanem négyfelé vágom. (Mint a képen)
A forró serpenyőbe teszem, kicsit átforgatom, hozzáadom a fűszereket (kivéve a citrom levét) és fedő alatt kb. 2 percig párolom. Ezután leveszem a fedőt és hagyom, hogy a levét teljesen elfője. Kevergetve még pirítom is egy kicsit. Elzárom alatta hőforrást, ráöntöm a citrom levét és melegen tálalom.
Nagyon finom, kímélő étel, de aki nem diétázik, nyugodtan fogyaszthatja köretként is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.