Nagyon ízlett, és aki kóstolta szintén megcsinálta, én már több alkalommal elkészítettem
Fél liter tejföl,1 citrom leve és reszelt héja, 14-evőkanál finom kristálycukor,3 vaniliás cukor, fél liter tejszín ,bármilyen gyümölcs,400gr baba piskóta.
4-literes jénai tál.
Elkészítés:
A tejfölt,cukrot,vaniliás cukrot,az 1 citrom reszelt héját,és levét,jól összedolgozom.
Majd a tejszínt kemény habbá verem és a tejfölös masszával kézi habverővel bele forgatom.
A jénai tál aljára krémet simítok,erre 1 sor baba pikótát rakok,erre újra masszát ,majd egy sor meggyeterre baba piskóta,újra massza és igy tovább a tetejére massza kerüljön,s a tetejére meggyet v. bármilyen gyümölcsöt tehetünk.
25 pec alatt kész:
3-órára hűtőbe tesszük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.