Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / hal recept » citromos hal ..burgonyával

felvitel dátuma: 2014-01-16 18:01:09       mai nézettség: 1       nézettség: 5060
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:


6 db Hekk fagyasztott haltörzs
6 db egész citrom
ízlés szerint

1 kg burgonya

2 dl olívaolaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

a halat forró vizbe mártjuk  nem teljesen engedjük fel megpucoljuk és a hasánál felvágjuk ..sózzuk ás vékony szeletelt citrommal megtöltjük.olíva olajjal megkenjük..
alufóliába csavarjuk és tepsibe téve tűzzön megsütjük kb..20-30 perc.
kibontjuk a fóliából ha megsült
és burgonyával tálaljuk

a burgonyát sós vzben megfőzzük

Szakács:


Film link: http://www.receptlap.hu/recept/citromos hal_burgonyával_11113

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.