Nagyon étvágygerjesztő!:))
1 kg sertéskaraj egyben
15 dkg füstölt lángolt kolbász
2 evkanál zsír
só, bors, majoranna, fokhagymapor.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu
A karajt megmosom, közepébe lyukat vágok éles kés segítségével, befüszerezem és a kolbászt beleteszem a lyukba.
A teflon tepsibe zsíradékot teszek és a tűzhely tetején fellforrósítom és a karaj mindkét oldalát hirtelen körbesütöm,hogy az ízek bennmaradjanak.
Pici vizet öntök alá, lefóliázom és be a sütőbe.
160 fokon lassan 45 percig sütöm, közben locsolom a zsírjával.
Majd a fóliát levéve 15 perc alatt egy kis pírt adok neki.
Kiveszem és lefedve pihentetem, hogy éles késsel szép szeletekre tudjam szelni.
Krumplipürével tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.