biztos finom lehet kiprobálom Kati
50 liszt
20 dk margarin
15 dk cukor
2 tojás sárga
1 dl tejfel
1 sütőpor
pici só
reszelt citromhéj
Töltelék
60 dk kimadozott cseresznye
30 dk fekete ribizli
10 dk darált dió
2 vanélia cukor darált fahéj
Hab
2 tojásfehérje
5 kanál cukpr
1 kanál citromlé
Tésztához valókat összedolgozzuk és kétté osztani .Fólián kinyújtom és a tepsibe helyezem .Megszórom a dióval és rárakom a kimagozott cseresznyét meg a ribizlit..Rászórom a vanéliás cukrot a maradék diót vanélia cukrot és a darált fahéjat.Ráteszem a másik tésztát.200 fokon sütni kb 20 percig.Közben kiverjük a 2 tojásfehérjét a cukorral meg a citromlével.Kivesszük a pitét sütőbôl és nyomózsákkal rányomjuk a habot .Miden üres kockába cseresznyét és ribizlit rakunk,és visszatesszük a sütőbe 5 percre.Kihulve szeleteljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.