Ez tetszik, de én úgy tudtam, hogy a csevapcsicsa többféle húsból készül
marhahús: 80 dkg
só: 1.5 dkg
őröIt feketebors: csipetnyi
ételízesítő:csipetnyi
szódabikarbóna csipetnyi ( puhább lesz a hús )
paradicsom: 2 db
uborka: 1 db
paprika: 2 db
lepény: 4 db
étolaj a sütésnél kenegetni kell a húst
lila hagyma 1 fej a körethez
A fűszereket, az apróra darált hússal ( érdemes kétszer átdarálni a húst, hogy minél apróbb legyen ) jóI összeqyúrjuk, majd másnapiq hideg helyen érleljük.
Az íqy előkészített húsbóI 6-8 cm rudacskákat formázunk, majd faszénen, vaqy rostIapon megsütjük ( viqyázva nehogy kiszáradjon ) olajjal keneqetjük. Megsütjük a karikára vágott paprikát.
Forrón, friss Iepénnyel, (kenyérreI) karikára vágott lilahaqymávaI, uborkával, paradicsommaI.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.