Még most fogom először megkóstolni a csicseriborsót és ezt a receptet néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy nem kell megfőzni, csak beáztatni? A kókuszzsírt hol lehet venni, mennyibe kerül? Előre is köszönöm!
20 dkg csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál őrölt kömény
1 db. tojás
1 evőkanál zöldségzöld
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt koriander
2 mokkáskanál őrölt kömény
1 teáskanál foszfátmentes sütőpor
1 evőkanál víz
só ízlés szerint.
Első lépésként a csicseriborsót előzőnap este beáztatom. Másnap a cserit az 1 evőkanál vízzel és a hozzávaló alapanyagokkal durvára összetumixolom, kis golyókat formázok és kókusz zsírban sütöm.
Még most fogom először megkóstolni a csicseriborsót és ezt a receptet néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy nem kell megfőzni, csak beáztatni? A kókuszzsírt hol lehet venni, mennyibe kerül? Előre is köszönöm!
Kedves Edina! A csicseriborsó fasírt esetében nem kell megfőzni, elegendő csak leáztatni. A kókusz zsírt natúr és bio boltokban lehet megvásárolni.
Köszönöm a segítségét!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.