Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Csirke diós köpönyegben

felvitel dátuma: 2011-06-02 16:04:46       mai nézettség: 1       nézettség: 3758
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

30 dkg levesben főtt kifilézett csirkecomb ( leveshús maradék )
csipetnyi reszelt gyömbér
10 dkg dióbél
2 db tojásfehérje
2 ek liszt
sütéshez bő étolaj
40 dkg burgonya

só csipetnyi
1 db fejes saláta a díszitéshez

Előkészületi idő: 35 perc

Sütési idő: 4 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A maradékból maradt csirkehúst kicsontozom, bőrét leveszem és darabokra vágom ( falatnyi )
A gyömbérrel összekeverjük, és 20 percig pihentetjük.
Ezalatt a diót ledaráljuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd evőkanalanként óvatosan befeforgatjuk a lisztet, sóval meghintjük kicsit.
A húsdarabokat először ebbe mártjuk, majd a dióban meghempergetjük, és kis adagokban, bő forró olajban 3-4 perc alatt megsütjük, majd lecsepegtetjük papír szalvétán.
Burgonyapürével és fejessajátával tálaljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.