6 alsó csirke comb
15 dkg füstölt lolbász
1 vöröshagyma
1,5 dl étolaj
1 közepes fakanél só
1 mokka k örölt piros csípős paprika
2evk csemege paprika+1 kg burgonya.
a galuskához!
15 dkg liszt
2 tojás
1,5 dl szénsavas ásványvíz
A vorös hagymát apróra szele,és étolajon meg dinsztelem,és a csirke combokat,és a karikára szelt füstölt kolbászokat a hagymára tesszük,és kevergetjük,és ezután a fakanál sót,és a piros paprikákat rá tesszük,és jól el keverjük,és kicsit dinszteljük,és ezután annyi vízzel fel engedem,hogy mindent el lepjen,és a hús amikor puhulni kezd az egy kilónyi apróra darabolt burgonyát hozzá tesszük,és tovább főzzük,és tíz perc mulva a galuskát szagatjuk bele,és együtt főzzük tovább,és kicsi idő mulva kész,a galuskával,is tíz percig főzzük,és el készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.