A csirkemájat kevés olajban megpörkölöm.
Kiveszem, majd ugyanebben a lében, a nagyobb darabokra vágott hagymát és a szétnyomott fokhagymát kicsit megpárolom.
Beleteszem a karikára vágott sárgarépát, majd a nagyon apróra kockázott paradicsomot is.
Hozzáadom az apróra vágott gyömbért, vagy gyömbérport és a curry fűszerkeverékből, 1 kiskanálnyit.
Kevés halszószt, vagy szardellát, ezek hiányában, csipet sót teszek az edénybe.
Kicsit később belekerül a paprika, majd a szeletelt gomba és az apróra vágott snidling, korianderzöld (vagy petrezselyemzöld) is.
Keményítő szórással, kicsit sűrítem, kevergetés mellett. Erre nem feltétlenül van szükség!
Rizzsel, vagy tésztával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.