(Y)
Fél kg csirkemáj
20 dkg mirelitt zöldborsó
2 fej vöröshagyma
olivaolaj
1 csomag főzőtasakos Életfa és Élelem köles
majoránna
só
bors, vagy borsikafű
Tetejére: sajt
A dobozon lévő leírás szerint megfőzzük a kölest, megdinszteljük az apróra vágott hagymát egy kevés olívaolajon, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és néhány másodpercnyi keverés után jöhet a zöldborsó. Picit pirítjuk, majd fedő alatt 5-7 percig megpároljuk és ezt követően adjuk hozzá a megtisztított, kockákra aprított csirkemájat, amit szintén párolunk fedő alatt is. Majorannával, borssal, cayenne borssal fűszerezzük és, ha megpuhultak a hozzávalók, akkor a főtt kölest. is belekeverjük az egytálételünkbe. Szükség esetén öntünk hozzá egy kis vizet. Ha szeretjük reszelt sajttal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.