BRAVÓ!!!
½ kg csirkemáj
1 cs. szeletelt bacon
4 db paradicsom
2 db zöld paprika
2 db sárga paprika
4 fej vöröshagyma
őrölt fekete bors
majoránna
grill fűszer
só
étolaj
Előkészítés: A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük.
Elkészítés: A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és 10 percig állni hagyjuk. A fél májakat egy-egy szelet baconbe tekerjük és a zöldségekkel felváltva nyársra, vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük és megszórjuk grillfűszerrel. A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.