1 csirkemell,1/kg spárga(fehér vagy zöld),1 gombakonzerv,1 hagyma,olaj,1/2kg tészta 1 kanál liszt,3 kanál tejföl zöldségzöld,3 teáskanál aprított medvehagyma
A spárgát megtisztitom(alsó fás részét levágom és vékonyan meghámozom).Forró sós citromos vízben kicsit megfőőzöm majd lehűtöm!A hagymát apróra vágom megdinsztelem az olajon a csirkemellet csíkra vágom és az olajon fehéredésig párolom.Ráteszem a gombát levével együtt.Ha van friss gomba az még jobb!teszek rá petrezselyem zöldet,és mivel van aprítot medvehagymám abból is tettem 3 teáskanálla,majd a darabolt spárgát is hozzá teszem..Készre főzöm majd elkeverek egy kanál lisztet tejföllel és behabarom vele a csirkét!tejszín is jó hozzá és a lisztet ki lehet hagyni belőle!Tésztát vagy rizst főzök hozzá!Ha zöld spárgát használunk azt nem kell hámozni!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.