Fél kg főtt csirkemell
15 dkg hagyma
15 dkg sárgarépa
15 dkg gomba
30 dkg őszibarack
1 dl olíva olaj
1 db citrom
Só, bors, porcukor ízlés szerint
Húslevesből megmaradt csirke húst lecsontozom, bőrét leveszem, és vékony szeletekre vágom.
A megtisztítom a sárgarépát és a gombát, majd vékony szeletekre vágjuk és leforrázzuk.
Keverőtálba helyezzük a felsorolt anyagokat, olsóval, citrommal, borssal ízesítjük, majd megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Lazán összekeverjük és hozzáadjuk az olíva olajat, a vékony szeletekre vágott őszibarackot. Ízletesen tálaljuk, miután egy órára hűtőszekrénybe helyezzük. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.