Már ide is felkerült ez nem tökéletes mákos rolád.
1 alma
1 csicsóka
1 tk méz
2 ek darált mák
1 csipet Himalája só
1tk fahéj
2 evőkanálnyi csokikrém
Elkészítjük a csokikrémet is:
1 avokádó
2 ek kanál akácméz
1 ek kókuszzsír felolvasztva
1/2 dl mandulatej
2 tk bio kakaópor
Az almát és a csicsókát jól megmostam, és nagy lyukú reszelőn lereszeltem.
Hozzáadtam a mézet, fahéjat és a kávédarálón megdarált mákot.
Jól összekevertem a tálban, és egy kis adagot tányérra tettem.
A kezemmel roládot formáztam belőle.
Mikor a fazonja már tetszett, akkor nagyon lassan rásimítottam a csokikrémet a rolád tetejére. Tudom, hogy nagyon hiányozni fog nektek a mandulám a tetejére, de annyira beleszerettem ebbe a gyönyörű kis roppanós csicsókabébibe, hogy belőle lett a fő díszítő elem 2 pici citromfű levél közé helyeztem.
Ugye milyen jól nézki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.