nagyon jó izletes guszta
40 dkg babapiskóta
1,5 dl tej
1 cs.vaníliás pudingpor
1 cs.csokis pudingpor
1 cs.karamellás pudingpor
1 ü.rumaroma
30 dkg kristály cukor /12 ek./
Rokokó tortadara vagy reszelt étcsoki
Előkészítés:A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat: a forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a vanília ízű puding kerüljön. A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.
A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.