Fél kg savanyú káposzta,
30 dkg füstölt csülök kockázva,
30 dkg száraz bab (egy éjszakát beáztatva)
1 répa
1 zöldség
3 gerezd fokhagyma
egy kis fej vöröshagyma,
só bors,
1 húsleves kocka
kevés tört paprika rántáshoz,
tejföl.
A káposztát kicsit átmosom és apróbbra vágom.
A kuktába teszem a babot, a káposztát és a csülköt.
Gyengén sózom, borsozom, beleszelem a hagymákat, lehet bele tenni babérlevelet is!
Szinezésként egy kis tört paprikát és a húsleves kockát és a csikokra vágott répát zöldséget.
Felöntöm vízzel és bekepcsolom leves programra.
Mikor kész jelez hagyom hogy elpárologjon a gőz utána kinyitom berántom és tejföllel ízesítem!
Természetesen fazékban is elkészíthető!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.