Az utolsó mondatod tetszett a legjobban, az ellenörzés mindenképpen fontos tényező. A recept is jó természetesen.
1 kg konyhakész pacal
1 kisebb egész csülök
3-4 nagyfej hagyma
2 paradicsom
2 paprika
só
bors
pirospaprika
majoranna
pirosarany vagy erős pista
pörkölt alap fűszerkeverék vagy gulyáskrém
1 dl olaj
1 üveg százar vörösbor
A hagymát olajon megpiritjuk, majd hozzá adjuk az összeturmixolt paprikát és paradicsomot.
Rövid párolás után hozzá adjuk a konyhakész pacalt és a felkockázott csülköt.
Hozzá adjuk a fűszereket és felöntjük vizzel, hogy ellepje a húst.
Lassú tűzön kb. 4 óra után hozzá adjuk a vörösbort, majd készre főzzük ami még kb 1 óra.
Főzés közben pótoljuk az elpárolgó víz mennyiségét.
A vörösbor kinyítását követően természetessen egy pohárral megkóstoljuk annak minőségét. Ne hogy romlott legyen és ezzel elrontanánk az ételt. :-))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.