Fincsi, koszi Marika!
A cukkinit kis lukú reszelőn lereszeljük és kicsavarjuk a levét. A krumplikkal is ugyanígy járunk el. Egy tálban összekeverjük a villával összetört júhtúrót a reszelt cukkinivel , krumplival , a 3 tojással, sóval borssal fűszerezzük , hozzáadjuk a zúzott fokhagymát , és annyi zsemlemorzsát dolgozunk bele, hogy nokedli sűrűségű masszát kapjunk.
Forró olajba kanállal lepényeket szaggatunk, s mindkét oldalán pirosra sütjük.
Húsok mellé köretnek is kiváló, mi most csak második fogásként ettük önmagában! A gyerekeknek is nagyon ízlett !
Jó étvágyat!
Fincsi, koszi Marika!
Nagyon jól hangzik, finom lehet!
Anna, örülök, hogy tetszett! Hani, nyugodt lélekkel merem ajánlani, nagyon finom!!! a fiam, aki szeret kötekedni a kajáknál, meg sem akarta kóstolni, utána pedig folyton csak azt evett volna! :)))
Szia Marika, én önmagában is szoktam ezt a cukkinit csinálni, krumpli nélkül, a többi marad, ugy is nagyon finom, sőt sütőpapiron sütőben megsütve,pláne egészséges,mert nincs rajta zsiradék.
Bözse, köszönöm az ötletet, biztosan ki fogom próbálni majd!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.