Szuper köszönöm:)
Hozzávalók: 4 db. nagy krumpli, só, 1 nagy hagyma, olaj,liszt szükség szerint.
Elkészítés: Akrumplit karikára vágom,és fazékba teszem fel főzni annyi vízzel hogy ellepje. Ha meg főtt, botmixerrel összetpépezem, és annyi lisztet adok hozzá apránként fakanállal a fazék oldalához nyomkodva, hogy kemény masszát kapjak. Közben a hagymát felkockázom, olajon megpirítom. A fakanállal merítek ki egy adag tésztát,meglocsolom a hagymás olajjal,/ a hagyma is maradjon rajt/és kanállal kis galuskákat szaggatok. Szoktam simát is csinálni hagyma nélkül,azt vad húshoz, vagy marha pörkölthöz csinálom. Serpenyőben lepirítom ha hus nélül esszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.