1/5kg hús (lehet disznó, csirke)
60 dkg káposzta (fele édes másik fele savanyú)
30 dkg zöldpaprika
30 dkg hagyma,
30 dkg paradicsom.
Pác:
só
bors
őrölt kömény ízlés szerint
Habaráshoz:
1 nagy tejföl
3 evőkanál liszt,
olaj
Először a paradicsomot forró vízbe dobom és lehúzom a héját.
Összedarabolom a zöldségeket és bepácolom a sóval borssal köménnyel és állni hagyom, kivéve a savanyú káposztát!
Közben összedarabolom a húst én csirkecombot használtam!
Olajon fehéredésig pirítom a húst majd hozzáteszem a zöldségeket!
Felöntöm vízzel
Készre párolom mikor megfő behabarom a lisz és tejföl keverékével!
Igazán üdítő nyári étel friss zöldségekből!
Én újabban kuktába teszem így nem fűtöm a konyhát abban elég 10 perc!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.