Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség ételek receptek » Dunántúli káposzta

felvitel dátuma: 2016-06-29 16:04:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1293
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1/5kg hús (lehet disznó, csirke)
60 dkg káposzta (fele édes másik fele savanyú)
30 dkg zöldpaprika
30
dkg hagyma,
30 dkg paradicsom.

Pác:

bors 
őrölt kömény ízlés szerint

Habaráshoz:
1 nagy tejföl 
3 evőkanál liszt,
olaj

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Először a paradicsomot forró vízbe dobom és lehúzom a héját.
Összedarabolom a zöldségeket és bepácolom a sóval borssal köménnyel és állni hagyom, kivéve a savanyú káposztát!
Közben összedarabolom a húst én csirkecombot használtam!
Olajon fehéredésig pirítom a  húst majd hozzáteszem a zöldségeket!
Felöntöm vízzel
Készre párolom mikor megfő behabarom a lisz és tejföl keverékével!
Igazán üdítő nyári étel friss zöldségekből!
Én újabban kuktába teszem így nem fűtöm a konyhát abban elég 10 perc!

Szakács: Livi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.