Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Duplán diós saláta

felvitel dátuma: 2014-01-02 14:59:51       mai nézettség: 1       nézettség: 2684
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 fej jégsaláta

10 ek dió

2 nagy kápia

 

Az öntethez:

2 tojás sárgája

1,5 dl napraforgó olaj

0,5 dl dióolaj (Donum Terrae)

2 kk (igazi) citromlé

2 ek joghurt

2 ek tejföl

2 ek apróra vágott petrezselyem

, bors

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

A salátát és a paprikát vékonyan felcsíkozzuk, a diót durvára törjük, száraz serpenyőben megpirítjuk.

Az öntethez a tojások sárgáját elkezdjük keverni habverővel, a kétféle olajat cseppenként adjuk hozzá. Sűrű majonézállagot kell, hogy kapjunk. Simára keverjük a többi hozzávalóval, beleforgatjuk a saláta és paprikacsíkokat, és 3 ek kivételével a diót. Ezt tálaláskor szórjuk a saláta tetejére.

Szakács: Tetovált lány


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.