szósz 1 evőkanák keményítő 2 evőkanál paradicsom sűrítmény 1 teáskanál medvehagyma 1 darab csípős paprika ízlés szerint 5 evőkanál borecet 1/2 evőkanál xilit 1 teáskanálsó 10 evőkanál víz
Előkészületi idő: 30 perc
Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Csirkemellet kockázzuk. A paradicsomot, uborkát, paprikát csíkozzuk. A szósznak valókat összekeverjük . Kevés olajat hevítünk beledobjuk a csirkedarabokat, 2-3 percig pirítjuk ,2-3 percig pirítjuk és közbe kevergetjük. Ezután a többi zöldséget is hozzáadjuk majd 2 percig pirítjuk. Majd hozzáadjuk a szószt, és kevergetve addig pároljuk az egészet amíg a szósz átlátszóvá válik. Barna rizzsel, bulgurral, egyaránt tálalható.
jól néz ki ..és biztos finom is .....ezt én is kipróbálom.
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.