Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tojás ételek recept » EGÉRKÉS SZENDVICS KENYEREIM:)

felvitel dátuma: 2011-03-26 19:22:02       mai nézettség: 2       nézettség: 9999
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

A vendégek számától függően tessék bevásárolni a köv. hozzávalókból:):

kenyér, száraz szalámi, tojás meghintve pici tengeri sóval és fehér borssal, paradicsom, póréhagyma zöldje, befőzött uborka, kenővaj vagy sajt.

A fűszerek Toldi Fűszer termékek
 

Előkészületi idő: 45 perc


Elkészítés:

Kisfiam 11. szülinapi zsúrjára készítettem és az ünnepeltnek nagy örömet okoztam velük, akárcsak a vendégeinknek is mosoly csaltam az arcukra!:)
Szeretem a nem megszokottat, az egyedit, a mutatósat és ez rányomta bélyegét a kajáimra is!:)

A képen pedig látható, miként használtam fel a hozzávalókat!:)

Szakács: natus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Hossó Anita 2011 május 12

Nagyon ötletes!

0/10 tothneevi 2012 február 02

Tetszik.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.