Nagyon gusztusos.
Az egrest megmossuk, lecsípkedjük a szárát és a virágmaradványát. Az 1l-es Mesterszakács Nyeles főzőedénybe tesszük. Ráteszünk 4 kanál nádcukrot és annyi vizet, hogy éppen csak ellepje. Felforraljuk, forrástól számítva 1 percig főzzük.
Közben a tojásokat beleütjük a Gyorskeverőbe, hozzáadjuk a másik 4 kanál nádcukrot és jó habosra keverjük.
Átöntjük egy 2l-es Kristály tálba. Mégegyszer a Mesterfogás kézi habverővel átkeverjük.
Hozzáöntjük a forró egrest. Összevegyítjük és hagyjuk kihűlni, majd a Kristály tálat lezárjuk a tetejével és a kész egres habot hűtőbe tesszük.
TW Kristály kehelyben tálaljuk.
Ajánlott Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.