Kipróbálom, mert szerintem remek, és nem lehet elrontani. Hamar elkészül, ami szintén sokat számít.
1. réteghez:-25dkg darált keksz
5dkg margarin
5 dkg porcukor
kevés tej
2. réteghez:-25dkg túró
10dkg porcukor
2 dl hulala tejszín
1 csomag vaniliás cukor
3.réteghez:-2 csomag vaniliás krémpor(Aranka)
5dl tej
1 csomag vaniliás cukor
1)A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral a rámával és egy kevés tejjel(csak annyival hogy linzertészta keménységű legyen)
2)Egy közepes tepsibe egy kevés darált kekszet szórunk hogy ne ragadjon le,és belenyomkodjuk a tészztát.
3)A túrót ha darabos krémesitjük,összekeverjük a porcukorral a vaniliás cukorral,majd a habbá vert tejszínnel,és a keksztésztára simitjuk.
4)Az Aranka krémport a tejjel jó sokáig keverjük.Minnél tovább keverjük annál keményebb krém lesz belőle.
Ezt a túrókrémre simitjuk.
5)A tejszint felverjük és a vaniliás krémre kenjük.
A tetejére reszelt csokoládét vagy torta darát szórunk és hűtőbe tesszük tálalásig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.