Ez még ma megcsínálom,bíztos nagyon fincsi ,kőszi a receptért :)
4 tojás
20 dkg cukor
20dkg liszt
1 vanélia cukor
1 dl víz
1 dl olaj
1 sütőpor
1 tál eper
krém
2 epres puding
6 dl tej
7 kanál cukor
2 tojás fehérje
250 ml tejszin
3 dk reszelt csoki
A tojások fehérjét felverjük a cukorral habnak lassan hozzáadjuk a vizet olajat és a sárgákat.A lisztet a sütőporral lassan hozzákeverjük.Sütő papírral bélelt tepsire öntjük és 200 fokon megsütjük.Mikor kihül a papirt levesszük róla megrakjuk eperrel.Közben megfőzzük a pudingot 5 kanál cukorral. A 2 tojás fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verjük és hozzákeverni még a meleg pudinghoz. rásimítjuk a sütire .Mikor kihült a tejszint kemény habbá verjük és a pudingra simítjuk.Bereszeljük csokival és epperrel diszítjuk.Hűtőbe lehűtjük és szeleteljük.
Ez még ma megcsínálom,bíztos nagyon fincsi ,kőszi a receptért :)
Nagyon gusztusos,a kinézete remélem finom is köszi az ötletet, meg fogom csinálni:::)))
hétvégére meg sütöm nagyon köszönyöm
én is hétvégére készitem el. a krém állaga kicsit lágy!- ilyennek kell lennie??
Nem lágy a krém állaga az enyém ahogy látod a képen szépen szeletelhetô és meg ma vettem ki a fagyóból pár szeletet az is szép nem lett lágy.
én mikor rá találtam erre a sütire kb 1 hete,azóta már 2-szer sütöttem meg nagyon finom a gyerekek imádják,és még a férjem is pedig ő nem igazán sütis de ez nagyon jó.Köszönöm.úgy is csináltam már,hogy a tésztát tepsibe tettem megszórtam meggyel és kész a meggyes pite nem maradt lágy a tészta szépen megsült 30-35 perc körül.
Csilla ôrulok ,hogy izlett találsz még sok finomságot amiket itt a recepoldalra feltoltottem .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.