Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Osztrák » Eredeti bécsi szelet / wiener snitzel.

felvitel dátuma: 2015-02-15 17:48:15       mai nézettség: 1       nézettség: 1771
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet borjúhús,
tej,
fokhagyma,
liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz,
olaj a sütéshez,
,
citrom a tálaláshoz.
Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A hússzeleteket konyharuha közt kikloffolták, enyhén sós tejbe áztatták, amibe fokhagymát nyomtak. Ezután órákig pihentették a húst a fokhagymás tejben, majd leitatták leszárították. Mindkét oldalát megsózták, megszokott módon panírozták lisztben, lazán felvert tojásban, majd prézliben. Most csillogtatni fogom Német tudásomat! (mehl, ei, und semmelbrösel) 
Forró olajban kisütötték. Konyharuhára szedték, ami leitatta a fölös olajat. Vajas krumplipürével, és negyed citrommal tálalták, aminek a levét fogyasztás előtt rácsorgattuk a bécsi szeletre. Ez utóbbi kötelező, szertartás szerű tevékenység volt!
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.