Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Erus csoki tortája

felvitel dátuma: 2012-05-18 17:39:02       mai nézettség: 1       nézettség: 1578
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

8 db tojás

8 ek cukor

8 ek liszt

1ek vanillia aroma

1mk szódabikarbóna

 

krém:

1l tej

4cs csokipuding

1tábla étcsoki

25dkg margarin

30 dkg porcukor

1ek rum aroma

2ek kakaó

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

8 tojásbol piskótát sütünk.

tejben megfőzöm a 4 cs pudingot teljesen lehűtöm

margarint a porcukorral habosra keverem majd hozzá adom a pudingot . 

piskótát mikor kihült 3 lapot vágok majd megtöltöm .

ugyan ezzel a krémmel vonom be a tortát . margarinos krémböl kicsit elveszek  és ezzel diszítem..

Szakács: erus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 marusko 2012 május 18

egy kérdés a csokit,kakaót és a rum aromát mibe kell tenni?

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.