Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / borjú recept » Erzsébet szelet

felvitel dátuma: 2015-03-16 07:54:22       mai nézettség: 1       nézettség: 2770
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1 kg. borjú comb,
1 szál házi füstölt szalámi,
15 dkg. félkemény sajt
,
kevés tej, 3-4 gerezd fokhagyma a hús beáztatásához.
liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz,
olaj a sütéshez.
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A borjúcombot felszeleteljük, majd kikloffoljuk belülről kifelé. A hússzeleteket tej, és zúzott fokhagyma (esetleg fokhagymapor) keverékébe áztatjuk néhány órára. Lecsöpögtetjük, leitatjuk, majd mindkét oldalát megsózzuk. Vágódeszkára terítjük, majd egyik felére kolbász, és sajt szeletet halmozunk, majd összehajtjuk. Fogpiszkálóval megtűzzük, majd liszttel, tojással, és zsemlemorzsával panírozzuk. Forró olajban megsütjük.
Tálalás előtt ne felejtkezzünk el a beletűzött fogpiszkálóról!
Krumplipürével, hagymás krumplival, rizzsel tálaljuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.